3. huhtikuuta 2015

Crofter'sia ja kirosanoja


Kämppä löydetty, check! Kämppään petytty, check! Töihin mennessä eksytty, check! Onko kämppä täys kaaos, double check! Suklaamunaa saatu, check! Alkoholia kitattu riittäväsi, uncheck - asiaan on tultava muutos.

Runoilua karskiin suomalaiseen tapaan

Huomenna on muutto Lontoon helmeen, kaiken pahan alkuun ja juureen, Camdeniin. Vesi muuttuu viiniksi ja kämppis menettää hermot. Kämppiksen tavaratkin on aina tiellä ja pizzalaatikoita ja kaljapulloja löytyy milloin mistäkin. Miehet.


Rantakelit lähestyy sillä täällä liikutaan hyvinä päivinä jo kahden kympin tienpilla. En valita, kunhan noita päiviä vaan olisi useampi. Blondi on iloinen kotiinpääsystä, eli Britteihin palaamisesta, ja alan selkeästi lontoolaistumaan taas. Mikään ei tule mun lontoolaistumisen tielle! Mä pystyn tähän. Ainut este mun lontoolaistumisen tiellä on auto ja kämppä. Multa ei vielä löydy pihasta Audi R8 mattamustana tai uusinta Porschea tai edes sitä kartanon pihaa. Etenen pikkuaskelin. Aattelin aloittaa Oysterin kuorien ostamisella ja vaateshoppailulla. Harrolds tyhjennetään step by stepiltä.

ps. Vaikka tässä kämpässä noita karskeja ja seksikkään komeita suomalaisia miehiä tuppaa ravaamaan niin oh dear tätä miestarjontaa. Silmänruokaa joka puolella. Aion jäädä tänne. Seuraavaksi prinssi Harryn kainaloon pääsiäistä viettämään.

Ei kommentteja: